Clinics

We zullen ons even voorstellen, Harry Koot (l) en Rob Schipper(r), wij zijn uw gastheren en verzorgers van
handboogclinics voor scholen, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes, familiefeesten, club- en verenigingsfeesten, schooljubilea en begeleiders van gehandicapten en verder voor iedereen die graag eens kennis wil maken met de handboogsport, uiteraard in klein competitief verband.
 
Groot zijn de schoolclinics (soloproject)die ieder jaar weer een onderlinge strijd laten zien tussen de verschillende scholen uit Breda en die via deze website ook op de voet gevolgd kunnen worden.

Een ieder die deelneemt aan handboogclinics krijgt uitvoerig uitgelegd hoe om te gaan met een handboog, de juiste puntentelling en begeleiding en adviezen tijdens het schieten om de prestatie naar een hoger level te brengen, natuurlijk bewaken wij uw veiligheid en die van anderen.
 
Alles wordt bijgehouden op daarvoor speciaal gemaakte wedstrijd- formulieren, die u meekrijgt als aandenken na afloop om nog eens naar terug te kijken.
 
Wij omlijsten het geheel altijd met een grap en een grol en sluiten af met wat vuurwerk en geknal, wat altijd verrassend werkt.

Mocht u ook eens wat anders willen voor een feest, boek dan snel een handboogclinic. 

W
ij zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke dag te bezorgen!

De prijzen die wij hanteren zijn:
Scholen € 5,00 pp
Familie/kinder (feesten) € 7,50 pp
Bedrijven € 10,00 pp

Reserveringen
Rob Schipper
Tel: 06-514 281 06
e-mail: robschipper@planet.nl
Harry Koot
T
el: 06-150 409 04
e-mail: harry.koot@ziggo.nl
 
Ons motto is schiet er eens even lekker tussen uit en boek een handboogclinic!