Nieuws uit Ulvenhout

Afbeelding invoegen 

Editie november-3 2021 

Hallo leden, beste schutters,

Voor jullie ligt alweer de 3de nieuwsbrief van november 2021. In deze nieuwsbrief hebben we helaas erg vervelend nieuws te melden:

overlijden oud voorzitter Ad Fioole.
Vandaag hebben we een rouwkaart ontvangen met daarin het trieste bericht dat onze oud voorzitter, Ad Fioole, afgelopen zaterdag is overleden in de leeftijd van 55 jaar.
Ad was gedurende een aantal jaren voorzitter van onze vereniging en had bijzonder goede contacten met o.a. de NHB. Mede dankzij zijn inspanningen zijn er bij Alliance succesvol o.a. NK’s georganiseerd. Ook op andere gebieden heeft Ad veel voor de handboogsport en onze vereniging betekend.
Zie de volgende pagina voor de rouwkaart.
Het bestuur zal namens de vereniging een boeket aanbieden.
Wij wensen diegenen die Ad persoonlijk hebben gekend veel sterkte toe.

Met sportieve groet,

Het bestuur: Frans Willem / René / Frank / Maichel / Jan. 

Afbeelding invoegen 

 

 

Editie november-2 2021 

Hallo leden, beste schutters,

Voor jullie ligt de 2de nieuwsbrief van november 2021. In deze nieuwsbrief zijn er 2 punten:

1) nieuwe coronamaatregelen
2) info ledenvergadering / gelukskoningverschieting op 20 november

1) nieuwe coronamaatregelen
Zoals jullie ongetwijfeld weten gaan er per vandaag 13-11-2021 een aantal nieuwe coronamaatregelen in. Deze komen bovenop de maatregelen die al eerder afgekondigd zijn. Voor ons als handboogsport vereniging gelden de volgende wijzigingen:

- "vanaf 13 november 18u00 is publiek niet meer is toegestaan, alleen de noodzakelijke rij-ouders.”

- we houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. Er zijn daarom maar 8 banen in gebruikt. Bij meer dan 8 schutters AB volgorde schieten.

- "Omdat alle horeca om 20 uur moeten sluiten, geldt dit ook voor de sportkantines.” Dus na 20.00 kunnen er geen consumpties meer besteld en genuttigd worden. Een drinkfles/bidon die je zelf meegenomen hebt kan natuurlijk wel. Eigen drank meenemen is echter niet toegestaan.

Op de site van de NHB is ook informatie beschikbaar: https://www.handboogsport.nl/2021/11/13/corona-update-zaterdag-13-november-2021/

2) info ledenvergadering / gelukskoningverschieting op 20 november
Op 20-11-2021 houden we een ledenvergadering. We willen graag wat meer details over deze vergadering vertellen.

Omdat deze vergadering de eerste en waarschijnlijk enige in 2021 is en omdat dit de eerste vergadering is met het nieuwe bestuur heeft deze vergadering een informeel karakter. We gaan geen zaken beslissen. Het is vooral een bijeenkomst die bedoelt is om informatie, wensen en ideeën uit te wisselen. We gaan als bestuur terugblikken op het afgelopen jaar. Wat hebben we gedaan en wat is er bereikt. Daarna kijken we vooruit op 2022 en geven we onze visie voor het komende jaar. Hierbij is er uiteraard ruimte voor vragen en opmerkingen.

Graag vooraf aangeven of je wel of niet komt. Dit kan via E-mail naar secretaris@alliancedamitie.nl , op de lijsten die in het clubhuis hangen of persoonlijk aan onze secretaris.
Bij een te lage opkomst zijn we helaas genoodzaakt om de ledenvergadering en gelukskoningverschieting af te gelasten. Uiteraard zouden wij dat als bestuur erg jammer vinden.
 

Meer informatie over de gelukskoningverschieting kun je ook vinden op onze website. https://alliancedamitie.nl/onze-vereniging/koningschieten/ . Ook liggen er flyers met info in het clubhuis.

Met sportieve groet,

Het bestuur; Frans Willem / René / Frank / Maichel / Jan.

 

 
 
Alle nieuwsbrieven zijn als PDF te openen:

Editie november-3 2021
Editie november-2 2021

Editie november 2021

Editie oktober 2021

Editie juli-augustus 2021

Editie juni 2021

Editie mei 2021

Editie april 2021

Editie maart 2021

Editie februari 2021